Μετέτρεψε το βανάκι της σε πολυτελές σπίτι και ζει σε αυτό

Μετέτρεψε το βανάκι της σε πολυτελές σπίτι και ζει σε αυτό

Μάθετε πώς η 24χρονη Abbe Minor από το Σαν Ντιέγκο μετέτρεψε ένα συνηθισμένο βαν σε έργο τέχνης αξίας 235.000 δολαρίων
abbe minor feat

Σε έναν κόσμο όπου οι χώροι διαβίωσης επαναπροσδιορίζονται, μια γυναίκα έχει οδηγήσει την έννοια της κινητής διαβίωσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η Abbe Minor, μια 24χρονη, μεταμόρφωσε ένα κίτρινο Mercedes Sprinter του 2022 σε μια πολυτελή εναλλακτική κινητή κατοικία.

Η σχέση της Minor με τη ζωή σε φορτηγάκι ξεκίνησε στο κολέγιο, όταν η ίδια και ο φίλος της μετέτρεψαν το πρώτο τους φορτηγάκι και ξεκίνησαν ένα ταξίδι σε 46 πολιτείες. Αυτή η εμπειρία της άνοιξε τα μάτια στην επικερδή αγορά των μετατροπών τροχόσπιτων. Μετά την αποφοίτησή της, η Minor μετέτρεψε το πάθος της σε επάγγελμα, ξεκινώντας μια επιχείρηση αφιερωμένη στη μετατροπή τροχόσπιτων.

Σίγουρα ένα σπορ που χρειάζεται λεφτά αλλά τον Απρίλιο του 2023, η Minor αγόρασε ένα κίτρινο Mercedes Sprinter για 66.000 δολάρια. Τους επόμενους 9 μήνες, η Minor αφιερώθηκε στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός εσωτερικού που θα ήταν τόσο λειτουργικό όσο και εντυπωσιακό.

abbe minor van
Mercedes Sprinter 2022

Χρησιμοποίησε εκλεπτυσμένα υλικά όπως μαροκινό γύψο για να δημιουργήσει οργανικούς, καμπυλωτούς τοίχους και χειροποίητα ισπανικά πλακάκια. Τα ακριβά υλικά, όπως το ξύλο σημύδας, αύξησαν το συνολικό κόστος, ανεβάζοντας τη συνολική επένδυση στα 140.000 δολάρια. Το φορτηγάκι διαθέτει κρυφά στοιχεία, όπως μετατρέψιμους πάγκους και μυστικούς αποθηκευτικούς χώρους, μεγιστοποιώντας τον χώρο και τη χρησιμότητα.

Ο στόχος της δεν ήταν απλώς να κατασκευάσει ένα λειτουργικό τροχόσπιτο, αλλά να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κατασκευές της, η Minor αποφάσισε τελικά να ζήσει η ίδια στην τελευταία της δημιουργία. Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο για την ανακαίνιση φορτηγών ενώ δραστηριοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η πολύπλευρη προσέγγιση της επιτρέπει να διατηρεί έναν ελεύθερο, ανεξάρτητο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα ασχολείται με τα καλλιτεχνικά της πάθη.