Top αναζητήσεις στη Google για το 2023

Top αναζητήσεις στη Google για το 2023

Η Google ανακοίνωσε τις τοπ αναζητήσεις για το 2023 και σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες
top searches 2023

H Google ανακοίνωσε τις πιο συχνές αναζητήσεις που δέχτηκε κατά το 2023. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες πρωτιές στις παγκόσμιες αναζητήσεις

Άνθρωποι

Damar Hamlin

Ο Damar Hamlin αθλητής του αμερικάνικου NFL. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν στη διάρκεια ενός αγώνα τον Ιανουάριο του 2023, υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από μία σύγκρουση στο γήπεδο, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία και συζητήσεις για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Το περιστατικό αυτό τον έκανε σύμβολο ανθρώπινης αντοχής.

Ταινίες

Barbie

Η ταινία Barbie” είναι μια ζωντανή μεταφορά του διάσημου παιχνιδιού κούκλας, με τη Margot Robbie στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενσαρκώνοντας την θρυλική Barbie, η Robbie παρουσιάζει μια σύγχρονη, δυναμική εκδοχή του χαρακτήρα, που ενστερνίζεται τη δύναμη της αυτοφροντίδας και της αυτοπεποίθησης.

Σειρές

The Last of Us

Το “The Last of Us” είναι μια post apocalyptic, δραματική τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι. Ο Joel και η Ellie σε έναν επικίνδυνο και συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι σε μια Αμερική που έχει χτυπηθεί από έναν αλλόκοσμο μύκητα που έχει εξαφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, διερευνώντας θέματα επιβίωσης, ανθρωπιάς, δύναμης και ανθρωπίνων σχέσεων.

Καλλιτέχνες

Shakira

Γεννημένη το 1977, η Σακίρα έγινε διάσημη με τραγούδια όπως “Whenever, Wherever” και “Hips Don’t Lie”, καθιερώνοντάς την ως ένα σύμβολο της λατινικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Είναι επίσης αναγνωρισμένη για το φιλανθρωπικό της έργο, συμμετέχοντας ενεργά σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα. Είναι φανερό οτι κατέκτησε την πρωτιά στις αναζητήσεις για καλλιτέχνες μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ.

Ομάδες

Inter Miami FC

Η Inter Miami έχει μπει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστή για τους ιδιοκτήτες της και κυρίως για τον David Beckham. Αυτο που την έφερε σε πρωτιά στις αναζητήσεις του κόσμου ωστόσο είναι η απόκτηση του Lionel Messi μετά τη μεγαλύτερη σαιζόν της καριέρας του που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θάνατοι

Matthew Perry

Ο αγαπημένος ηθοποιός που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2023, ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση της δεκαετίας του ’90, χάρη στην κωμική του χροιά και την εκφραστική του παρουσία στη σειρά Friends. Ο Matthew Perry έδειξε δύναμη, εμπνέοντας πολύ κόσμο, μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη του με τα προβλήματα εξάρτησης, μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες.