Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό

Αστεία στιγμή όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα, μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο.
giannis kostas

Με μία αστεία οικογενειακή στιγμή «σφραγίστηκε» η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 4 της Euroleague, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα, μετά τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στο Βερολίνο για να υποστηρίξει τον αδερφό του Κώστα και τον Παναθηναϊκό στις προσπάθειές τους στο Final 4 της Euroleague.

Είμαι πάντα περήφανος γι’ αυτόν. Ο Κώστας δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο, φέρνει ενέργεια και παίζει δυναμικά. Η αφοσίωση και η νοοτροπία του είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια ομάδα
– Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέλαβε το ρόλο του ρεπόρτερ και πήρε συνέντευξη από τον αδερφό του Κώστα, που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στον τελικό.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εγώ ήμουν πολύ νευρικός απ’ έξω. Εσύ πως έζησες το ματς;

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Λίγο νευρικός στην αρχή, αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας περίμενα πως και πως για να μπω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πολύ καλή απάντηση… Ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα;

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Η άμυνα μας! Μια ομάδα που σκοράρει 95 πόντους μέσο όρο και τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά. Παίξαμε σκληρή άμυνα κι αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω να ρωτήσω κι άλλα πράγματα! Ο ΠΑΟ δεν έχει πάει σε Final-4 εδώ και 12-13 χρόνια και εσείς όχι μόνο τα καταφέρατε αλλά είστε και στον τελικό.

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Είμαστε σούπερ ενθουσιασμένοι που έχουμε φτάσει ως εδώ».