Summer Camp 2024 για παιδιά από τον Δήμο Πειραιά

Summer Camp 2024 για παιδιά από τον Δήμο Πειραιά

Εγγραφές για το Summer Camp 2024 του Δήμου Πειραιά από 3 έως 7 Ιουνίου. Προσφέρεται δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση για παιδιά 6-14 ετών
summer camp kodep

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π) ανακοίνωσε και φέτος τη διοργάνωση του καθιερωμένου Summer Camp για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 17 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου 2024 στις εγκαταστάσεις των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι, γεμάτο ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα και πολλά άλλα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9:00-13:00).

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε: «Για ένα ακόμα καλοκαίρι, το αγαπημένο σε γονείς και παιδιά Summer Camp ανοίγει τις πόρτες του για περισσότερο παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση. Μακριά από το άγχος των σχολείων, με νέες παρέες, πολλές δραστηριότητες και βόλτες, το Summer Camp μας θυμίζει ότι οι διακοπές μπορούν να γίνουν παραμένοντας στην πόλη μας. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, διαλέγουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, εξασφαλίζοντας πρώτα απ’ όλα την ασφάλειά τους, και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα καλοκαίρι ξεγνοιασιάς και όμορφων αναμνήσεων. Καλούμε τους γονείς του Πειραιά να σπεύσουν να εξασφαλίσουν έγκαιρα μια θέση για τα παιδιά τους στην πιο όμορφη εκδήλωση του καλοκαιριού.»

Το Summer Camp 2024 θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους:

  • Α Περίοδος: 17 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου
  • Β Περίοδος: 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου
  • Γ Περίοδος: 15 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου

Πληροφορίες στο 2104101750

Κόστος συμμετοχής ανά παιδί, ανά περίοδο: 60 ευρώ για το 1ο παιδί, 50 ευρώ για το 2ο παιδί και 30 ευρώ για το 3ο παιδί που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα από την ίδια οικογένεια.