Το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ Kids Radio Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ Kids Radio Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη

ο Kids Radio Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 15-16 Ιουνίου με μουσική, παιχνίδια και αμέτρητες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!
kids fest

Στις 15 και 16 Ιουνίου, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχή χρονιά το Kids Radio Festival από το Kids Radio 88.6, που θα είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Η Τεχνόπολη θα μετατραπεί σε έναν μαγευτικό χώρο γεμάτο μουσική, θέατρο και παιχνίδι, προσφέροντας αμέτρητες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναρρίχηση, laser tag, παιχνίδια nerf, bungee τραμπολίνο, τοξοβολία, μεγάλη πίστα rollers, virtual reality και εργαστήρια STEM. Θα υπάρχει επίσης πλανητάριο, πειράματα με τον Mr. Chem, μαγειρικά εργαστήρια, πειράματα με τους Planet Physics, stand-up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, θέατρο από την Ομάδα Κοπέρνικος, μαγικά από τον Magic Tolto, ηχογραφήσεις στο στούντιο του Kids Radio 88.6 με τη Φανή και τον Νίκο, και συναυλία με την Kids Radio Band!

Ακόμα, τα παιδιά θα διασκεδάσουν με bubble shows, τρενάκι, mini Olympic games, magic show με τον Felipe, graffiti και doodle art, χορό, μαθήματα αυτοάμυνας, face painting, κουκλοθέατρο, γωνιά βιβλίου, cinema και την yummy land με απολαυστικές γεύσεις. Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα κάνουν εμφανίσεις, ενώ πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Εισιτήρια αποκλειστικά στο kidsradio.com