Η προσωπική μαρτυρία μίας γυναίκας με αυτισμό για την καθημερινή επικοινωνία

Η προσωπική μαρτυρία μίας γυναίκας με αυτισμό για την καθημερινή επικοινωνία

Η εσωτερική διαδικασία επικοινωνίας μιας γυναίκας με αυτισμό και ΔΕΠΥ και το πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της καθημερινότητας.
kopela autismo

Καλό θα είναι σε κάθε πτυχή της ζωής μας να φερόμαστε στους ανθρώπους με περισσότερη αγάπη και καλοσύνη γιατί δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι πνευματικές δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζει ο κάθε ένας. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό κάποιου άλλου ή πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μόνοι τους. Συχνά αναρωτιόμαστε αν είμαστε οι μόνοι που το μυαλό μας λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο ή αν και άλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα ίδια πνευματικά ή συναισθηματικά εμπόδια όταν εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες.

Μια αυτιστική γυναίκα, ωστόσο, προσέφερε μια εσωτερική ματιά στην προσωπική της διαδικασία μέσω ενός βίντεο που τη δείχνει να παραγγέλνει υπηρεσία δωματίου για πρώτη φορά σε ένα ξενοδοχείο.

Η Paige Layle, μια Καναδή που μοιράζεται διάφορες πτυχές της ζωής της στα κοινωνικά μέσα για να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει την αποδοχή του αυτισμού και του ΔΕΠΥ, εξήγησε σε ένα βίντεο TikTok που έχει προβληθεί σχεδόν 8 εκατομμύρια φορές, ότι βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο και ήθελε να παραγγείλει πρωινό, και στη συνέχεια οδήγησε τους θεατές μέσα από όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας της με άγχος, την πραγματική τηλεφωνική κλήση και τη συναισθηματική ανακούφιση μετά από αυτό.

@paigelayle

calling for room service for the first time 🙈😅 #actuallyautistic #autism #paigelayle #foryou

♬ original sound – paigelayle