Σκύλος διανύει αρκετά χιλιόμετρα για να καλέσει βοήθεια για τον ιδιοκτήτη του

Σκύλος διανύει αρκετά χιλιόμετρα για να καλέσει βοήθεια για τον ιδιοκτήτη του

Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που ο οδηγός έπεσε σε χαράδρα και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, ο σκύλος του έτρεξε 7 χιλιόμετρα για να βρει βοήθεια
garrett

Ένας γενναίος σκύλος διένυσε 7 χιλιόμετρα για να ζητήσει βοήθεια αφού ο ιδιοκτήτης του έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στο Όρεγκον. Η απίστευτη πράξη ηρωισμού του σκύλου οδήγησε στη διάσωση του ιδιοκτήτη, ανέφεραν οι αρχές.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Brandon Garrett οδηγούσε με τα τέσσερα σκυλιά του κατά μήκος του δρόμουν στην κομητεία Μπέικερ, κοντά στο κάμπινγκ της οικογένειάς τους. Όταν ο Garrett έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή και έπεσε πάνω σε ένα ανάχωμα, έπεσε στο κενό και έμεινε εκεί εγκλωβισμένος και τραυματισμένος.

Ευτυχώς, ένας από τους σκύλους του Garrett έτρεξε πίσω στην κατασκήνωση, ειδοποιώντας την οικογένεια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η οικογένεια, αμέσως κατάλαβε οτι για να βρεθεί εκεί μόνο του το σκυλί σε τέτοια κατάσταση, αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης και ξεκίνησε να βρει τον Garrett όπου και τελικά εντόπισε το αυτοκίνητό του. Ωστόσο, λόγω του δύσκολου εδάφους, δεν μπορούσαν να τον φτάσουν και κάλεσαν τους διασώστες έκτακτης ανάγκης.

Ο Γκάρετ βρέθηκε περίπου 100 μέτρα από το σημείο πρόσκρουσης, μαζί με τα άλλα τρία σκυλιά του, όλα ζωντανά.

Οι αρχές παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο και στη συνέχεια μετέφεραν τον Garrett σε ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο.