Οι “Τρεις Χάριτες” επιστρέφουν στο MEGA

Οι “Τρεις Χάριτες” επιστρέφουν στο MEGA

Η θρυλική κωμική σειρά “Τρεις Χάριτες” έρχεται ξανά στο MEGA με προβολές από 29 Ιουνίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:10
treis xarites

Η εμβληματική κωμική σειρά “Τρεις Χάριτες”, του γνωστού συγγραφικού διδύμου Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, επιστρέφει και πάλι στο MEGA, προσφέροντας στο κοινό μια ανανεωμένη εμπειρία με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.

Από το Σάββατο 29 Ιουνίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10, οι τρεις αδελφές της οικογένειας Χαρίτου θα μας χαρίσουν ξανά στιγμές γέλιου, νοσταλγίας και φυσικά αξέχαστες ατάκες, αναβιώνοντας τις αγαπημένες τους ιστορίες.

Η σειρά μας γυρίζει πίσω στο χρόνο, όταν η Όλγα (Άννα Παναγιωτοπούλου) και η Μαρία (Νένα Μεντή) επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι μετά από τη χηρεία και το διαζύγιο τους, αντίστοιχα, και ξανασυναντιούνται με την μικρότερη αδελφή τους, Ειρήνη (Μίνα Αδαμάκη). Η συγκατοίκηση αυτή φέρνει αναπόφευκτα αστείες και απρόσμενες καταστάσεις, που προκαλούν γέλιο κάθε φορά.

Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του κοινού κατέχει η Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού), η πληθωρική θεία των αδελφών, που έγινε μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή, Άννα Κυριακού, Μιχάλης Ρέππας

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου

Σκηνοθεσία: Θόδωρος Πολυχρονιάδης