Μαζί για το Παιδί: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Παιδί και Ίντερνετ”

Μαζί για το Παιδί: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Παιδί και Ίντερνετ”

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς από το «Μαζί για το Παιδί» με θέμα τη σωστή χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά. Κλείστε θέση τώρα
mazi gia to paidi seminario

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ένα δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Παιδί και Ίντερνετ», το οποίο απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου από τις 17:30 έως τις 19:00.

Στη σύγχρονη εποχή, η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablets και τα κινητά τηλέφωνα έχουν ενταχθεί πλήρως στη ζωή μας και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτές τις συσκευές και τις εισάγουμε στη ζωή των παιδιών μας καθορίζει αν θα αποφέρουν θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και απαιτεί εγγραφή για την εξασφάλιση θέσης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με τη δήλωση συμμετοχής και τη συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημερωτικό email από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» με τις πληροφορίες σύνδεσης για τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Για την εγγραφή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 115 25 ή στείλτε email στη διεύθυνση 11525@mazigiatopaidi.gr