Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από ακτινολόγο που μπήκε στον τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος

Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από ακτινολόγο που μπήκε στον τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος

Η ακτινολόγος Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη μπήκε στον αξονικό τομογράφο με εγκαταλελειμμένο βρέφος, δείχνοντας ανιδιοτελή αγάπη και ανθρωπιά.
Ακτινολόγος Ελπίδα εγκαταλελειμένο μωρό

Σε μια συγκλονιστική πράξη ανθρωπιάς, η ακτινολόγος της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα, Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη, μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, καθώς δεν υπήρχε κάποιος συνοδός να το ακινητοποιήσει.

Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία της στο Facebook, γράφοντας: «Θεώρησα σωστό, τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη, να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…».

«Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας. Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας… και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ό,τι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο» συνέχισε η ακτινολόγος του «Ελπίδα» στην ανάρτησή της, συγκινώντας όλους όσους την διάβασαν.

Η ανάρτηση της κ. Ευτέρπης Κωνστανταρογιάννη

Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο,όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους,δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.
Θεώρησα σωστό[τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του,αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας .

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, οτι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο.
Καλημέρα με πολλη αγάπη ♥️