H Εύα Λονγκόρια βραβεύτηκε για την προσφορά της στον κόσμο της αναπηρίας

H Εύα Λονγκόρια βραβεύτηκε για την προσφορά της στον κόσμο της αναπηρίας

Η Εύα Λονγκόρια τιμάται για την προσφορά της στην υποστήριξη ατόμων με αναπηρία από το Ίδρυμα Ρούντερμαν
eva longoria

Η Εύα Λονγκόρια, πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης, αποτελεί πλέον κάτοχο του περίφημου βραβείου Morton E. Ruderman 2023. Αυτή η τιμητική διάκριση της απονέμεται από το Ίδρυμα της Οικογένειας Ρούντερμαν για την αφοσίωσή της στην υποστήριξη και την προώθηση των δικαιωμάτων ατόμων με αναπηρίες.

Η Λονγκόρια αναγνωρίζεται για την προσφορά της μέσω του οργανισμού Eva’s Heroes, τον οποίο ίδρυσε το 2006. Ο σκοπός του οργανισμού είναι η εμπλοκή και η ενδυνάμωση ατόμων με διανοητικές αναπηρίες μέσω μιας σειράς προγραμμάτων αναψυχής και κοινωνικοποίησης. Οι δράσεις του επικεντρώνονται στην αλληλεπίδραση, την ανάπτυξη, την αγάπη και τη μάθηση.

Η ηθοποιός, μίλησε δημοσίως για την επιρροή που είχε η εμπειρία της μεγαλύτερης αδερφής της, η οποία έχει διανοητική αναπηρία, στη ζωή της και η οποία έχει αναγνωριστεί για την προσφορά της στην ευαισθητοποίηση γύρω από τον αυτισμό, κερδίζοντας το ανθρωπιστικό βραβείο HollyRod το 2019.

Ο Τζέι Ρούντερμαν, πρόεδρος του ιδρύματος, τόνισε την αφοσίωση της Λονγκόρια στην προαγωγή της ένταξης των ατόμων με αναπηρίες, αναδεικνύοντας το προσωπικό και βαθύ ενδιαφέρον της για το θέμα.