Ένα ξωτικό μεταφράζει τις επιθυμίες κωφάλαλου κοριτσιού στον Άγιο Βασίλη

Ένα ξωτικό μεταφράζει τις επιθυμίες κωφάλαλου κοριτσιού στον Άγιο Βασίλη

Δείτε πώς η μικρή Έμιλυ, ένα κωφάλαλο κορίτσι, εκφράζει τις επιθυμίες της στον Άγιο Βασίλη μέσω νοηματικής γλώσσας, σε ένα μαγικό βίντεο
deaf girl santa

Ένα μικρό κωφάλαλο κορίτσι κατάφερε για πρώτη φορά να εκφράσει μόνο του στον Άγιο Βασίλη τις επιθυμίες του για τα Χριστούγεννα, χάρη σε έναν “ξωτικό” που γνώριζε τη νοηματική γλώσσα.

Η τετράχρονη Έμιλυ Άντριους αποτυπώθηκε σε ένα συγκινητικό βίντεο, εκφράζοντας τη λίστα των επιθυμιών της μέσω της Μελάνι Μπόισον, η οποία έπαιξε το ρόλο του διερμηνέα για το νεαρό κορίτσι.

Το βίντεο δείχνει την Έμιλυ να ζητάει μια κούκλα, ένα καρότσι, σκουλαρίκια και έναν μπλε δράκο χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα, ενώ η Μελάνι μεταφράζει το μήνυμα στον Άγιο Βασίλη.

Η μητέρα της Έμιλυ, Τάνια Άντριους, 35 ετών, δήλωσε ότι ήταν ‘καταπληκτικό’ να βλέπει ‘όλους να γίνονται μέρος του κόσμου της Έμιλυ’.

Είπε: «Ήταν μια μαγική εμπειρία. Το γεγονός ότι η Έμιλυ μπορούσε να επικοινωνήσει ελεύθερα με το ξωτικό και να πει στον Άγιο Βασίλη τι ήθελε ήταν απλά καταπληκτικό. Μετά την εμπειρία, έκλαιγα. Ήταν τόσο μαγικό να βλέπεις το πρόσωπο της Έμιλυ να λάμπει. Αρχικά ήταν λίγο ντροπαλή, πιθανώς επειδή δεν είχε ξανά τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Άγιο Βασίλη, αλλά η Μελάνι ήταν πολύ ενθαρρυντική. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της μαγικής στιγμής.»