Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το εγκεφαλικό

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική ανάρτηση μετά το εγκεφαλικό

Συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα στο κανάλι του στο YouTube για την ανάρρωσή του μετά το εγκεφαλικό και τη συνεχή βελτίωση, γεμάτη αγάπη και υποστήριξη από φίλους και θαυμαστές
Δημήτρης Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο, σημειώνει σημαντική πρόοδο στην ανάρρωσή του, και πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο κανάλι του στο YouTube, ένα βιντεάκι στο οποίο παίζει κιθάρα. Μάλιστα ο ίδιος, στο τέλος του βίντεο, χιουμοριστικά περιέγραψε την ερμηνεία του ως “έτσι κι έτσι” με χαρακτηριστική χειρονομία και οι ακόλουθοί του γέμισαν την ανάρτησή του με πολλά μπράβο, ευχές και εκδηλώσεις αγάπης.

Τα σχόλια από συναδέλφους μουσικούς και φίλους ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά, με προσωπικότητες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη να εκφράζουν την υποστήριξή τους.

Λίγο νωρίτερα, ο Σταρόβας είχε δημοσιεύσει ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο μιλούσε ανοιχτά για την πορεία της υγείας του. Με εμφανείς τις δυσκολίες στην ομιλία, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την αισιοδοξία του για την ανάρρωσή του. Στο συναισθηματικό αυτό βίντεο, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, με ιδιαίτερη αναφορά στη σύντροφό του, την οποία αποκαλεί τρυφερά “η Αννούλα μου”.