Κύθνος: 2o Margiora Back Yard Festival

Κύθνος: 2o Margiora Back Yard Festival

Ζήσε την εμπειρία του Margiora Backyard Festival στην Κύθνο. Γεύσεις, μουσική και καλοκαιρινή μαγεία σε ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο νησί
Φοίβος Δεληβοριάς Μαργιώρα Κύθνος

Εκτός από τις καταπληκτικές παραλίες και την κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Κύθνος, φέτος, έχει έναν ακόμα λόγο για να σε κάνει να την επισκεφτείς.

Η Μαργιώρα πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της οικογένειας

Η Μαργιώρα, συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές γεύσεις, αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Εκτός από τις γαστρονομικές απολαύσεις, φέτος επιστρέφει το Margiora Backyard Festival για δεύτερη χρονιά, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της ελληνικής μουσικής και πέρα από αυτήν.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα τόσο μπροστά στο μπαρ όσο και στην πίσω αυλή – η οποία έχει αποκτήσει τα δικά της χρωματιστά vibes χάρη στον μοναδικό Soteur. Θα απολαύσεις προβολές θερινού σινεμά σε συνεργασία με την πλατφόρμα Cinobo, από ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας μέχρι κλασικές καλοκαιρινές ταινίες, συνοδευόμενες από ποπκόρν.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις, ξεχωρίζουν η stand up comedy παράσταση “Τόσο όσο” από τον Ηλία Φουντούλη και τον Άγγελο Σπηλιόπουλο, καθώς και μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Σπύρο Γραμμένο στην πίσω αυλή. Τα γενέθλια της Μαργιώρας γιορτάζονται και φέτος με ένα φανταστικό live. Στα μέσα Ιουλίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς θα μας ταξιδέψει μουσικά με μια ανασκόπηση της καριέρας του.

Λίγο αργότερα, ο Pan Pan θα μετατρέψει το μπαρ της Μαργιώρας σε μια “Ανισόπεδη Ντίσκο”, ενώ ο Αύγουστος θα φέρει ’80s και ’90s ρυθμούς από τους Trashformers, βραδιές rock ‘n’ roll χορού και νοσταλγικής τζαζ με τους Cozy Three και Hermaphrodite’s Child.

Όλα αυτά συνδυάζονται με τις εξαιρετικές γεύσεις της κουζίνας, τα εκλεκτά κρασιά και τη μοναδική ατμόσφαιρα της Μαργιώρας, προσφέροντας στις διακοπές σου μια αυθεντική χαρά.

Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ