Η εταιρεία Μασούτης ανακυκλώνει το 93,49% των αποβλήτων της

Η εταιρεία Μασούτης ανακυκλώνει το 93,49% των αποβλήτων της

Η Μασούτης έλαβε για δεύτερη χρονιά την πιστοποίηση Zero Waste to Landfill, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην πράσινη μετάβαση
Μασούτης

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης ΑΕ έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την σημαντικότατη, για το περιβάλλον, πιστοποίηση Zero Waste to Landfill (ZWTL-EU1) από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, για το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει πως το 93,49% των αποβλήτων της εταιρείας δεν κατέληξαν σε χώρους υγειονομικής ταφής, αλλά κατευθύνθηκαν προς ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση υλικών, κομποστοποίηση και ανάκτηση ενέργειας.

Το 93,49% των αποβλήτων της εταιρείας δεν κατέληξαν σε χώρους υγειονομικής ταφής

Η αύξηση κατά 2,26% σε σχέση με την προηγούμενη πιστοποίηση κατατάσσει την εταιρεία στην κατηγορία “Green”, ενισχύοντας την εικόνα της ως πρωτοπόρος στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η Μασούτης είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που έλαβε αυτή την πιστοποίηση, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην πράσινη μετάβαση και την κυκλική οικονομία.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Μασούτης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να υλοποιεί καινοτόμες πρωτοβουλίες με πράσινο αποτύπωμα, διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

masoutis pistopoiisi