Coldplay: Teaser από το video clip στο Ηρώδειο

Coldplay: Teaser από το video clip στο Ηρώδειο

Ανακαλύψτε ένα μικρό teaser από το νέο βίντεο των Coldplay στο Ηρώδειο και μάθετε για το επερχόμενο άλμπουμ “Moon Music”.
coldplay feels like i'm falling in love

Λιγότερο από ένα μήνα μετά τα γυρίσματα του νέου τους τραγουδιού “Feels like I’m Falling in Love” στο Ηρώδειο, οι Coldplay μοιράστηκαν ένα μικρό απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου.

Το σύντομο ασπρόμαυρο βίντεο παρουσιάζει τον frontman Chris Martin να τραγουδάει, φορώντας ένα μπουφάν με φωτάκια που αναβοσβήνουν. Πίσω του, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος παίζουν μαζί με μια ομάδα που ερμηνεύει τους στίχους στη νοηματική γλώσσα. Περισσότεροι από 2.000 θαυμαστές συμμετείχαν στα γυρίσματα του βίντεο, φορώντας βραχιολάκια LED που φώτιζαν σε διάφορα χρώματα.

Οι θαυμαστές χειροκροτούσαν ρυθμικά καθώς η κάμερα γύριζε γύρω από το αρχαίο θέατρο, ενώ υπότιτλοι στο βίντεο τους καθοδηγούσαν να τραγουδήσουν μαζί με το νέο τραγούδι.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου και είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Coldplay, “Moon Music”, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ είναι μοναδικό καθώς κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, κάνοντας πράξη τη δέσμευση του συγκροτήματος για περιβαλλοντική βιωσιμότητα στη μουσική και τις περιοδείες του.

Οι Coldplay εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 8 και 9 Ιουνίου 2024, προσελκύοντας συνολικά 120.000 θεατές σε δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της περιοδείας τους “Music of the Spheres”.