Olympic Festival Paris 2024 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Olympic Festival Paris 2024 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ζήστε την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ με ζωντανές μεταδόσεις, εργαστήρια τέχνης και αθλητικές δραστηριότητες
snfcc olympic games

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival Paris 2024. Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα μετατραπεί σε ένα μοναδικό χώρο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μια γεύση από τους 33ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι.

Το φεστιβάλ ξεκινάει με τη ζωντανή μετάδοση της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με την Τελετή Λήξης στις 11 Αυγούστου στο Ξέφωτο του Πάρκου. Καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και μεταδόσεων των Αγώνων θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες.

Αναλυτικά οι δράσεις:

Ζωντανή αναμετάδοση τελετών: Στις 26 Ιουλίου στις 20:30 ώρα Ελλάδος θα μεταδοθεί ζωντανά η Τελετή Έναρξης, ενώ στις 11 Αυγούστου η Τελετή Λήξης θα προβληθεί επίσης στο Ξέφωτο.

Olympic Festival Art Zone: Το Ξέφωτο μεταμορφώνεται σε ένα εργαστήριο τέχνης όπου μικροί και μεγάλοι δημιουργούν εικαστικά έργα εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Face Painting: Στον ειδικό σταθμό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σχέδια και χρώματα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αθλητικές Δραστηριότητες: Καθημερινά, διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες περιμένουν τους επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αγαπημένα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.

Εργαστήριο Ανακύκλωσης με πετάλια: Συνδυάζοντας την ποδηλασία με τη βιωσιμότητα, οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν ένα πλαστικό καπάκι και να απολαύσουν μια βιώσιμη ποδηλατική διαδρομή, κερδίζοντας μετάλλιο.

Meet & Greet: Ευκαιρία για τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Give me Five!! Special Edition powered by Kotsovolos: Ένα μεγάλο παιχνίδι γνώσεων με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη βιωσιμότητα, τη διατροφή των αθλητών και τα νέα αθλήματα.

Βιβλία με ρόδες: Μια κινητή βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία με θέμα τον αθλητισμό, διαθέσιμη για ανάγνωση στο Πάρκο.

Olympic Festival Passport: Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις δράσεις του φεστιβάλ, να λύσουν γρίφους και να συγκεντρώσουν σφραγίδες για να δημιουργήσουν το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος