Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο

Οι Coldplay κυκλοφορούν νέο βίντεο για το “Feels Like I’m Falling in Love” με εντυπωσιακά πλάνα από το Ηρώδειο και την Αθήνα. Δείτε το τώρα
Coldplay video clip

Λίγες μέρες μετά το teaser που κυκλοφόρησαν οι Coldplay, σήμερα μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Feels Like I’m Falling in Love” με φόντο το Ηρώδειο στην Αθήνα.

Μετά από δύο επιτυχημένες συναυλίες στο ΟΑΚΑ, το βρετανικό συγκρότημα προσκάλεσε το αθηναϊκό κοινό να συμμετάσχει στα γυρίσματα, και οι φίλοι του συγκροτήματος ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το βίντεο, με διάρκεια τεσσάρων λεπτών και 20 δευτερολέπτων, παρουσιάζει εκπληκτικά πλάνα από το Ηρώδειο, πανοραμικές λήψεις του Παρθενώνα και το φωτισμένο αστικό τοπίο της Αθήνας.

Στις αρχικές σκηνές εμφανίζονται η Natasha Ofili και η χορωδία Coro de Manos Blancas, οι οποίοι ερμηνεύουν τους στίχους στη νοηματική γλώσσα ενώ στη συνέχεια και ο τραγουδιστής των Coldplay ερμηνεύει τους στίχους στη νοηματική γλώσσα.

Η παραγωγή, που κόστισε στο συγκρότημα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, με εντυπωσιακά οπτικά εφέ και τη ζωντανή ενέργεια του κοινού.