Συμβολή στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών από το Κέντρο Πολιτισμού ΠΚΜ

Συμβολή στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών από το Κέντρο Πολιτισμού ΠΚΜ

Διεθνής Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών – 25η Νοεμβρίου
Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Ωραιοκάστρου «Η ΑΡΙΣΤΗ», σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με ομιλίες και μουσικά σχήματα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Σε μια περίοδο όπου οι περιπτώσεις βίας είναι εξαιρετικά αυξημένες, η σημερινή εκδήλωση κατέχει ιδιαίτερη σημασία.

Ας συμβάλουμε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης γύρω από το ζήτημα της έμφυλης βίας και ας ενισχύσουμε μαζί τη φωνή μας ενάντια στην αδικία.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει εμφανίσεις του γυναικείου συνόλου, με τη συμμετοχή της Ελένης Μπουσμαλή, της Κωνσταντίνας Σαρατζή (Βιολοντσέλο), και της Σοφίας Βουλγαρίδου (Ακορντεόν).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Προλογίζει η δικηγόρος, διαμεσολαβήτρια και Αντιπρόεδρος Ευγνωσία Ραφτοπούλου.
  • Σύντομη εισήγηση από την Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγο Ελευθερία Σπυροπούλου, Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα».

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε λίγο καλύτερα τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Ωραιοκάστρου «Η ΑΡΙΣΤΗ», που ιδρύθηκε το 2018 με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος αυτός ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται στον πολιτισμό και τα δικαιώματα των γυναικών.

Συμμετέχετε στην προσπάθεια για μια κοινωνία όπου η βία κατά των γυναικών θα ανήκει στο παρελθόν.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kepo.gr | 2310 602599