Η Dolly Parton πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία ενός καρκινοπαθή

Η Dolly Parton πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία ενός καρκινοπαθή

Η Dolly Parton συνομιλεί στο τηλέφωνο με θαυμαστή της που παλεύει με τον καρκίνο σε συγκινητική στιγμή.
dolly parton fan

Η Dolly Parton πραγματοποίησε το όνειρο ενός άνδρα που παλεύει με τον καρκίνο και καθημερινά δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Legrand Gold, κάτοικος της Utah, ο οποίος μεγάλωσε στο Tennessee όπως και η τραγουδίστρια, είναι εδώ και χρόνια θαυμαστής της.

Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2019, αυτός και η σύζυγός του, Alice, συνέταξαν μια λίστα με 11 πράγματα που επιθυμούσε να πραγματοποιήσει πριν φύγει από αυτόν τον κόσμο.

Μία από αυτές τις επιθυμίες ήταν να “συναντήσει την Dolly Parton”. “Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε”, δήλωσε ο ίδιος στο KSL-TV.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πώς η Dolly Parton έμαθε για την επιθυμία του να τη συναντήσει, αλλά τηλεφώνησε στην οικογένεια Gold την Παρασκευή.

Η σύζυγός του κατέγραψε την κλήση, με την τραγουδίστρια να τον ρωτά πώς νιώθει και να τον ευχαριστεί που είναι θαυμαστής της.

“Γεια σου LG! Είμαι η Dolly P!” είπε η 77χρονη σταρ. “Έχω ακούσει ότι είσαι θαυμαστής μου για πολλά χρόνια και απλά ήθελα να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό”.

Μετά από μια συνομιλία, η τραγουδίστρια του είπε: “Χαίρομαι που ξέρω ότι έχω επηρεάσει τη ζωή σου με κάποιον τρόπο. Σε ευχαριστώ λοιπόν, που με τίμησες με αυτό”.

“Ήσουν μια τεράστια βοήθεια για μένα, ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια”, απάντησε ο Legrand, με τη σύζυγό του να εκφράζει επίσης την αγάπη της.

“Λατρεύουμε τη μουσική σου, ο άντρας μου σε αγάπησε όλη του τη ζωή, η οικογένειά μας πηγαίνει συχνά στο Dollywood, σαν να έχουμε season pass για πάντα. Και εσένα, σε αγαπάμε”, της είπε.

Τελικά, η σταρ του χάρισε μια εκδοχή του διάσημου τραγουδιού “I Will Always Love You”, αλλάζοντας τους στίχους σε “I will always love LG”. “Τραγούδησε ένα τραγούδι και έβαλε το όνομά μου σε αυτό. Αισθάνομαι σαν να είμαι αθάνατος τώρα”, δήλωσε ο ίδιος στο NBC.