Νέο Επικό Masterchef κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου 2024

Νέο Επικό Masterchef κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου 2024

Το MasterChef 2024 επιστρέφει δυναμικά στις 15 Ιανουαρίου με νέες προκλήσεις, συναρπαστικές ανατροπές και εκπλήξεις. Οι διαγωνιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν μονομαχίες και απαιτητικές δοκιμασίες, ενώ τα έπαθλα φτάνουν τα 160.000€. Μη χάσετε την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση στο Star
masterchef 2024

Σε λίγες ώρες το έτος θα αλλάξει και στο Star, ο Ιανουάριος είναι παραδοσιακά ο μήνας της πρεμιέρας του ενός και μοναδικού Masterchef!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τρεις από τους αγαπημένους μας σεφ, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00 θα ξεκινήσουν για μία ακόμη φορά ένα συναρπαστικό και καταπληκτικό ταξίδι για την ανάδειξη του νέου MasterChef 2024!

Το MasterChef 2024 θα έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας από τις οντισιόν, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει να γυρίζονται από τον Νοέμβριο. Ενώ το μαγείρεμα θα γίνεται ατομικά, οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε ζευγάρια και θα έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους! Με άλλα λόγια, η πρώτη αλλαγή στο νέο MasterChef 2024 είναι μια μεγάλη μονομαχία που θα έχει ως αποτέλεσμα ο ένας διαγωνιζόμενος να πάρει ποδιά για το επόμενο στάδιο και ο άλλος να αποχωρήσει! Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές και διαφορετικά στοιχεία σας περιμένουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής.

Το συνολικό ποσό των βραβείων θα ανέρχεται σε 160.000 ευρώ!

Φέτος, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικός από κάθε άποψη! Στο MasterChef 2024, τα βραβεία θα είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ! Εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο MasterChef, ο νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο 70.000 ευρώ και επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Για πρώτη φορά θα υπάρξει χρηματικό έπαθλο για τη δεύτερη θέση στον τελικό: ο δεύτερος θα λάβει 30.000 ευρώ! Όπως καταλαβαίνετε εύκολα, η “μάχη” για την είσοδο στον τελικό θα είναι συγκλονιστική.