Φωτογραφία ως τέχνη Αφήγησης: Τα βραβεία διεθνής φωτογραφίας

Φωτογραφία ως τέχνη Αφήγησης: Τα βραβεία διεθνής φωτογραφίας

Εξαιρετικά έργα φωτογράφων από όλο τον κόσμο στα Διεθνή Φωτογραφικά Βραβεία 2024
ipa featured image

Η εικοστή έκδοση των Διεθνών Βραβείων Φωτογραφίας συγκέντρωσε τα καλύτερα έργα επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων από όλο τον κόσμο. Δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες κρίθηκαν από μια διεθνή κριτική επιτροπή που επέλεξε τους νικητές σε διάφορες κατηγορίες.

Η Quentin Nardi, συντάκτρια φωτογραφιών του περιοδικού Smithsonian και κριτής του διαγωνισμού, δήλωσε: “Οι διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους: “Κατά την εξέταση των συμμετεχόντων, έμεινα έκπληκτη και συγκινημένη από την αγάπη και το πάθος που έχουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για τη φωτογραφία ως μέσο αφήγησης ιστοριών. Έδωσα την ψήφο μου σε εκείνα τα έργα που χρησιμοποίησαν το φως και τη σκιά, τη σύνθεση, την τεχνική δεξιοτεχνία και τα πολύπλοκα χρωματικά σχήματα για να δημιουργήσουν μια πιο σύνθετη εικόνα”.

Παρακάτω, θα δείτε μερικές από τις φετινές εκπληκτικές εικόνες, αλλά αν θέλετε να δείτε περισσότερες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο των International Photography Awards, όπου γίνονται επίσης δεκτές συμμετοχές για τον διαγωνισμό του 2024.