Elvis Evolution: Ο Βασιλιάς επιστρέφει σε συναυλία στο Λονδίνο ως ολόγραμμα

Elvis Evolution: Ο Βασιλιάς επιστρέφει σε συναυλία στο Λονδίνο ως ολόγραμμα

Μια πρωτοποριακή συναυλία που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και ολογράμματα, το Elvis Evolution θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον Νοέμβριο, ενώ έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στο Λας Βέγκας, το Τόκιο και το Βερολίνο.
elvis

Η τεχνολογία θα δημιουργήσει έναν ψηφιακό Έλβις σε φυσικό μέγεθος από χιλιάδες προσωπικές φωτογραφίες και υλικό από διάφορες εμφανίσεις του σε βίντεο. Το ολόγραμμα θα παρουσιαστεί για τον εορτασμό της ζωής και της μουσικής κληρονομιάς του Elvis μέσω μιας σύμβασης μεταξύ της Authentic Brands Group, στην οποία ανήκει η περιουσία του Elvis Presley, και της βρετανικής εταιρείας immersive entertainment Layered Reality.

Το Elvis Evolution είναι ο φόρος τιμής της επόμενης γενιάς στον μουσικό θρύλο Elvis Presley.

Andrew McGuinness, CEO της Layered Reality

Ο Έλβις έχει διατηρήσει την παγκόσμια θέση του ως σούπερ σταρ και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να μπουν στον κόσμο του, να τον δουν έστω ψηφιακά και να γιορτάσουν την εξαιρετική μουσική κληρονομιά του.

Η παράσταση θα περιλαμβάνει επίσης ένα after-party σε κεντρικό χώρο του Λονδίνου με μπαρ και εστιατόρια με θέμα τον Έλβις, με ζωντανή μουσική, DJs και παραστάσεις.

Το σόου ακολουθεί τα χνάρια των ΑΒΒΑ που έκαναν το δικό σου μουσικό ταξίδι με αντίστοιχη τεχνολογία στο ABBA Voyage.