Σέρρες & Σώσε Με από τον ΑΝΤ1+ στο Netflix

Σέρρες & Σώσε Με από τον ΑΝΤ1+ στο Netflix

Η Antenna Studios με 2 εξαιρετικές σειρές του ΑΝΤ1+ συστήνεται στο παγκόσμιο κοινό μέσω της πλατφόρμας του Netflix
soseme serres netflix

Η Antenna Studios, μέρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, διανύει μια περίοδο εντυπωσιακής ανάπτυξης και διεθνούς αναγνώρισης, καθώς επιλέχθηκε από το Netflix για την προβολή των δύο δημοφιλών σειρών του ΑΝΤ1+ Originals, “Σέρρες” και “Σώσε Με“. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη συνεχώς επεκτεινόμενη πορεία της στην παγκόσμια αρένα της ψυχαγωγίας και του θεάματος.

“Σέρρες” και “Σώσε Με”, δύο σειρές που έχουν ήδη σημειώσει επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, ξεκινούν το ταξίδι τους στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου 2024, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η “Σέρρες”, μια κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη, εξερευνά με ευαισθησία και χιούμορ τη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του ενώ, το “Σώσε με” είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που διερευνά θέματα ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης, σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Με την επιτυχία αυτής της συνεργασίας, η Antenna Studios επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών και την ποιότητα της δουλειάς τους, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στην αγορά της διεθνούς ψυχαγωγίας.