Πρεμιέρα στις 22 Γενάρη οι «17 Κλωστές» από την Cosmote TV

Πρεμιέρα στις 22 Γενάρη οι «17 Κλωστές» από την Cosmote TV

Η σκηνοθετική άποψη του Σωτήρη Τσαφούλια ζωντανεύει στην οθόνη το μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη «17 Κλωστές»
17 Κλωστές

Λίγο πριν την αναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς της Cosmote TV, με τίτλο «17 Κλωστές», που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, δημοσιεύθηκε το επίσημο τρέιλερ της σειράς, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο. Η σειρά, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, αποτελείται από 6 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση, μετά την προβολή του στο κανάλι. Το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη.

Η σειρά διαδραματίζεται μεταξύ των ετών 1906-1909 στα Κύθηρα, αφηγούμενη μία από τις μεγαλύτερες δολοφονίες στην ιστορία της χώρας. Αφηγείται την ιστορία του Αντώνη, ενός ειρηνικού τσαγκάρη που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Η ζωή του Αντώνη αλλάζει ριζικά όταν κατηγορείται για ανήθικες προτάσεις προς μια παντρεμένη πελάτισσά του, οδηγώντας τον σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, όπου η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφήνοντάς τον οργισμένο και πικραμένο. Αδυνατώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, επιστρέφει στα Κύθηρα για εκδίκηση.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, γνωστού και από το παιχνίδι γνώσεων The chase ως “Το Γεράκι”, σε παραγωγή της COSMOTE TV, με εκτέλεση παραγωγής από την Tanweer Productions. Τον Πάνο Βλάχο συνοδεύει ένα εξαιρετικό καστ Ελλήνων ηθοποιών.