Sony και Honda παρουσιάζουν το AFEELA στη CES 2024 και το οδήγησαν με χειριστήριο PS5

Sony και Honda παρουσιάζουν το AFEELA στη CES 2024 και το οδήγησαν με χειριστήριο PS5

Sony και η Honda ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία του AFEELA, του πρώτου τους ηλεκτρικού αυτοκινήτου, και ο πρόεδρος της Sonh Honda Mobility το οδηγάει με DualSense PS5
afeela dualsense ps5

Στην πρόσφατη CES 2024 στο Las Vegas, η Sony σε συνεργασία με την Honda αποκάλυψε το πρώτο τους ηλεκτρικό όχημα, το “AFEELA”, προσελκύοντας τα βλέμματα του κοινού. Το αυτοκίνητο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, εντυπωσίασε με τον φουτουριστικό του σχεδιασμό και την προσφορά ενός premium ψυχαγωγικού περιβάλλοντος. Μια ακόμη συναρπαστική στιγμή ήταν όταν ο COO και πρόεδρος της Sony Honda Mobility, Izumi Kawanishi, οδήγησε το AFEELA με ένα Dualsense χειριστήριο του PlayStation 5, ενώ παρουσίαζε το αυτοκίνητο στη σκηνή.

Αν και αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί απλώς ένα tech demo και δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, η κίνηση αυτή προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον. Επιπλέον, η Sony Honda Mobility ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Polyphony Digital, δημιουργό της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Gran Turismo, για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των μελλοντικών τους οχημάτων. Μάλιστα, το AFEELA Prototype 2024 θα ενταχθεί στο ρόστερ των αυτοκινήτων του Gran Turismo 7 μέσω ενός patch που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

afeela 2

Σίγουρα, αυτή η εκδήλωση σημάδεψε μια αξιοσημείωτη στιγμή της CES 2024, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους παρευρισκομένους, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.