Cat Expo 2024: Μια μοναδική γιορτή για τις γάτες

Cat Expo 2024: Μια μοναδική γιορτή για τις γάτες

Επισκεφθείτε το Cat Expo 2024 στις 20-21 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου και μάθετε για διάφορες ράτσες γατών, τάσεις προϊόντων και υποστηρίξτε τις φιλοζωικές οργανώσεις
cat expo feat

Η Cat Expo 2024, μια έκθεση αφιερωμένη στις γάτες, θα λάβει χώρα στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου, με την οργάνωση της Association Felina Greece και της Lepetite Serbia.

Η εκδήλωση θα παρουσιάσει τη διεθνή έκθεση μορφολογίας της WCF με γάτες από όλο τον κόσμο σε 36 κατηγορίες, τις τελευταίες τάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες για γάτες, καθώς και παρουσίαση φιλοζωικών οργανώσεων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γάτες από κοντά, να μάθουν για διάφορες ράτσες και να υποστηρίξουν τις φιλοζωικές οργανώσεις. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00-19:00 και η γενική είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, ενώ η οικογενειακή είσοδος και η είσοδος για παιδιά κάτω των 15 ετών είναι δωρεάν.

cat expo 2024 banner

Η έκθεση υποστηρίζεται από τον Δήμο Περιστερίου και είναι μια σημαντική εκδήλωση για την προώθηση των πανέμορφων αιλουροειδών και της εκτροφής τους στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα και απαγορεύεται η είσοδος άλλων ζώων εκτός των γατών που λάβουν μέρος στην εκδύλωση και οι οποίες πρέπει να έχουν δηλωθεί εκ των προτέρων και να έχουν περάσει κτηνιατρικό έλεγχο.