2 μήνες εντελώς δωρεάν Apple TV+

2 μήνες εντελώς δωρεάν Apple TV+

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά της Apple στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ταινία The Family Plan, για δύο δωρεάν μήνες στο Apple TV+ και απολαύστε εξαιρετικές ταινίες και σειρές.
apple tv two months promo

Η Apple προσφέρει δύο δωρεάν μήνες στο Apple TV+ για να προωθήσει τη νέα της ταινία “The Family Plan” με τον Mark Wahlberg. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους και επιλεγμένους παλιούς συνδρομητές και λήγει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου.

Για να μην χρεωθείτε μετά τη λήξη του δωρεάν διμήνου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση από τις ρυθμίσεις του Apple ID.

Η προσφορά σας επιτρέπει να απολαύσετε πολυάριθμες βραβευμένες σειρές και ταινίες στο Apple TV+, όπως το “The Morning Show”, “Shrinking” και το αριστούργημα “Severance”, καθώς και τις ταινίες “Killers of the Flower Moon” και “CODA” που βραβεύτηκε με το όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2022.

Σχετικά με την ταινία “The Family Plan”

Ο Mark Wahlberg υποδύεται τον Dan Morgan, έναν επιτυχημένο πωλητή αυτοκινήτων και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος κρύβει όμως ένα σκοτεινό παρελθόν ως πρώην δολοφόνος της κυβέρνησης. Το παρελθόν του τον ξαναβρίσκει καθώς προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του από τους παλιούς του εχθρούς σε ένα οδικό ταξίδι στο Λας Βέγκας.