Η Louis Vuitton προσλαμβάνει για πρακτική 13χρονο πιτσιρικά για μία εβδομάδα

Η Louis Vuitton προσλαμβάνει για πρακτική 13χρονο πιτσιρικά για μία εβδομάδα

Η επιμονή μιας μητέρας να προωθήσει τα σχέδια του γιού της του εξασφάλισαν πρακτική μιας εβδομάδας στον οίκο μόδας Louis Vuitton
praktiki louis vuitton

Ένας νεαρός Γάλλος, ο Milan μόλις 13 ετών, τράβηξε την προσοχή του εμβληματικού οίκου μόδας Louis Vuitton με τα καινοτόμα σκίτσα του, οδηγώντας σε μια εξαιρετική ευκαιρία για πρακτική άσκηση με τον διάσημο οίκο.

Ο Milan, ξεκίνησε τον Νοέβριο να φτιάχνει υποθετικά σχέδια για τον οίκο, όταν η μητέρα του μοιράστηκε με υπερηφάνεια τα ποικίλα σχεδιαστικά σκίτσα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το χαρτοφυλάκιό του παρουσίαζε μια σειρά από είδη μόδας, από casual φούτερ μέχρι αθλητικά sneakers, αναδεικνύοντας μία διαφορετική αισθητική και όραμα για το μέλλον της μόδας.

Τα σκίτσα, ιδιαίτερα μια ιδέα για ένα αθλητικό παπούτσι Louis Vuitton, απέκτησαν σημαντική δυναμική μετά την κάλυψη των περιφερειακών ειδήσεων για τις προσπάθειες της μητέρας του να ανοίξει πόρτες για το εκκολαπτόμενο ταλέντο του γιου της. Τον Νοέμβριο πόσταρε στο Twitter σχέδια του γιού της, τονίζοντας τα επερχόμενα γενέθλια του τον Δεκέμβριο και ζητώντας καθοδήγηση για ένα πιθανό μάθημα σε κάποιον οίκο μόδας.

Τα σχέδια του Milan όχι μόνο συγκέντρωσαν τον θαυμασμό, αλλά οδήγησαν και σε μια επιτυχημένη πρακτική άσκηση στον οίκο Louis Vuitton τον Δεκέμβριο.