Το Famagusta σάρωσε στην πρεμιέρα του στο MEGA

Το Famagusta σάρωσε στην πρεμιέρα του στο MEGA

Η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς 'Famagusta' του MEGA σάρωσε στην prime time τηλεθέαση
FAMAGUSTA - MEGA

Η νέα σειρά “Famagusta” ξεχώρισε με μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους ανταγωνιστές της στην πρώτη της μετάδοση. Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης της εντυπωσιακής πρεμιέρας της στο γενικό σύνολο ήταν λίγο πάνω από 30% και στη 2η θέση ήταν το Ναυάγιο με κάτι λιγότερο από 20%.

Το MEGA έκανε την πρεμιέρα της δραματικής σειράς “Famagusta” την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου. Η σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλη Νικολάου, φαίνεται πως αρχικές κέρδισε την προτίμηση του κοινού. Η αναμονή για τη σειρά τελικά ήταν μεγάλη, όπως φάνηκε και από τα νούμερα.

Η ιστορία που περιγράφει τον Ιούλιο του 1974 και την εισβολή των Τούρκων στην Αμμόχωστο με την επιχείρηση Αττίλας 2. Η νεαρή Χριστίνα, με το μωρό της στην αγκαλιά, προσπαθεί να σωθεί από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς. Μία ξαφνική έκρηξη της αφήνει αναίσθητη και όταν συνέρχεται, ανακαλύπτει ότι το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Η σειρά γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν, όταν ένας 50χρονος δημοσιογράφος επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τα γεγονότα της εισβολής. Μια απροσδόκητη μαρτυρία τον οδηγεί στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού που συνδέεται άμεσα με τη δική του ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σειρά ντύνει το καταπληκτικό τραγούδι “Δεν ξεχνώ” από την Μαρία Φαραντούρη σε στίχους Ελένης Ζιώγα και μουσική του Χρήστου Στυλιανού.