Η Σίφνος στα 11 καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κάποιος το 2024 σύμφωνα με τη Vogue

Η Σίφνος στα 11 καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κάποιος το 2024 σύμφωνα με τη Vogue

Η Σίφνος συμπεριλαμβάνεται στην ετήσια λίστα της Vogue ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός για το 2024 με γοητευτική γαστρονομία και πολιτισμό.
limani kamares

Η Σίφνος μπήκε στη λίστα της ετήσιας κατάταξης της Vogue για τους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς που κάποιος αξίζει να επισκεφτεί το 2024. Το γραφικό Κυκλαδίτικο νησί, γνωστό για την αρμονική του ατμόσφαιρα, έχει γίνει προορισμός για πολλούς διάσημους, όπως επισημαίνει η Vogue, η οποία συνιστά στους αναγνώστες της να επισκεπτούν το νησί για μια αυθεντική κυκλαδίτική εμπειρία με πλούσια γαστρονομία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων προορισμών στη λίστα συμπεριλαμβάνονται η Γρενάδα, το Κίτο, το Big Sur της Καλιφόρνιας, το Μποντρούμ και η Μαδαγασκάρη

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σίφνου, Γιάννης Ραφελέτος, αναφέρει ότι η Σίφνος σημείωσε ρεκόρ σε τουριστικές αφίξεις την περασμένη σεζόν. Στόχος είναι η διατήρηση και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού, όπως τα μονοπάτια, ο πολιτισμός, η φυσιολατρία και ο γαστρονομικός πλούτος.