Η κάρπαθος στους κορυφαίους προορισμούς σύμφωνα με την Evening Standard

Η κάρπαθος στους κορυφαίους προορισμούς σύμφωνα με την Evening Standard

Η Κάρπαθος βρέθηκε στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς με μεγάλη ηλιοφάνεια για τους χειμερινούς μήνες
Κάρπαθος

Η Κάρπαθος, ένας από τους πιο γοητευτικούς και όχι τόσο τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, τραβά την προσοχή των διεθνών μέσων ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Η Evening Standard αναδεικνύει την Κάρπαθο ως έναν από τους δέκα κορυφαίους προορισμούς για διακοπές στην Ευρώπη, για ταξιδιώτες που ψάχνουν πιο ζεστά μέρη κατα τη διάρκεια του χειμώνα, αναγνωρίζοντας τις προσιτές τιμές και την αυθεντική εμπειρία ζωής που προσφέρει.

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων μετά τη Ρόδο και η Σαρία είναι το νησάκι ακριβώς απέναντι της στο βόρειο τμήμα του νησιού

Από την πλευρά του, ο Guardian συμπεριλαμβάνει την Σαρία, το άλλοτε καταφύγιο πειρατών, στις 24 κορυφαίες παραθαλάσσιες εμπειρίες, επισημαίνοντας την Κάρπαθο ως ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της Ευρώπης. Η Κάρπαθος διαθέτει γραφικά χωριά, πλούσια γαστρονομία, μοναδικές παραδόσεις και προσφέρει εκπλήξεις στους επισκέπτες της.

Η δυναμική της Καρπάθου αναγνωρίζεται και μέσω της ψηφοφορίας της ολλανδικής ιστοσελίδας Griekenland.net, όπου κατατάχθηκε μεταξύ των δέκα δημοφιλέστερων ελληνικών προορισμών. Ο Τάσος Μηλιός, αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Καρπάθου, τονίζει την αξία της ποιοτικής τουριστικής προβολής και την αναζήτηση προορισμών που διαφεύγουν από τα συνηθισμένα, κυρίως μετά την πανδημία.