Ένας οικογενειακός καβγάς οδήγησε έναν Ιταλό να περπατήσει 450χλμ

Ένας οικογενειακός καβγάς οδήγησε έναν Ιταλό να περπατήσει 450χλμ

Ένας Ιταλός διανύει 450χλμ. πεζός μετά από καβγά με τη γυναίκα του και γίνεται viral ως ο 'Forrest Gump' της Ιταλίας
Ένας Ιταλός διανύει 450χλμ. πεζός

Το 2020 ένας Ιταλός, μετά από έναν καβγά με τη σύζυγό του, βγήκε έξω για να ηρεμήσει και κατέληξε να περπατήσει 450 χιλιόμετρα (περίπου η απόσταση Αθήνα – Γιάννενα).

Ο άντρας βγήκε να πάρει τον αέρα του να ηρεμήσουν τα νεύρα του και άρχισε να περπατάει και τελικά η αστυνομία τον σταμάτησε στην παραλιακή πόλη Φάνο, στην ακτή της Αδριατικής, μία εβδομάδα μετά την αναχώρησή του από την επαρχία Κόμο στον βορρά. Ο 48χρονος επιβαρύνθηκε με πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση του απαγορευτικού μετακινήσεων που ίσχυε τότε λόγω τον μέτρων κατά του Covid.

Η ιστορία του δημοσιεύθηκε αρχικά από την εφημερίδα Il Resto del Carlino της Μπολόνια και γρήγορα έγινε viral στα ιταλικά ΜΜΕ. Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα παρουσίασαν τον άντρα ως ήρωα και κριτίκαραν το πρόστιμο, με ένα από αυτά να αναφέρει ότι έπρεπε να ανταμειφθεί με νέο ζευγάρι παπούτσια αντί να πληρώσει πρόστιμο.

Ο άντρας ανέφερε στην αστυνομία ότι “ήρθε πεζός, χωρίς να χρησιμοποιήσει μεταφορικό μέσο”. Είπε ότι “κατά μήκος της διαδρομής, συνάντησε ανθρώπους που του πρόσφεραν φαγητό και ποτό”. “Είμαι καλά, απλά λίγο κουρασμένος“, δήλωσε, με μέσο όρο 60χλμ. ημερησίως.

Η αστυνομία τον βρήκε να περιπλανιέται ασκόπως και κρυώνοντας τη νύχτα σε παραλιακό αυτοκινητόδρομο οπού μετά από έλεγχο της ταυτότητάς του, διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του τον είχε δηλώσει ως εξαφανισμένο και επικοινώνησαν μαζί της. Η γυναίκα ταξίδεψε στο Φάνο για να τον παραλάβει.