Η CAT EXPO 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ήταν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο νιαουρίσματα

Η CAT EXPO 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ήταν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο νιαουρίσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η CAT EXPO 2024 που ήταν αφιερωμένη στις γάτες, με υπέροχες ράτσες, ενημέρωση και φιλανθρωπία
cat expo 2004

Το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου μετατράπηκε σε έναν παράδεισο γατών αφού έλαβε μέρος η CAT EXPO 2024. Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, που ήρθαν να θαυμάσουν τα μεγαλειώδη αυτά πλάσματα, από πολλές ράτσες αλλά και αδέσποτα.

Η εμπειρία ήταν μαγική και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και το χαρακτήρα των γατών, που είχαν έρθει από όλη την Ελλάδα μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Οι γάτες απολάμβαναν την προσοχή όπως και τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα, ζητώντας ακόμη και την υιοθεσία ενός από αυτά τα ζώα.

Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή φιλοζωικών οργανώσεων όπως η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και το σωματείο Scars. Οι εθελοντές προέβαλαν το σημαντικό έργο τους στη διάσωση και υιοθεσία ζώων, προσφέροντας πληροφορίες και προϊόντα για στήριξη.

Η Πρόεδρος της Felina Association Greece, Κατερίνα Ανυφαντή, εξήρε την επιτυχία της εκδήλωσης και την αυξημένη δημοτικότητα των γατών, προσκαλώντας το κοινό στην επόμενη γιορτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με θετικές εντυπώσεις, ενισχύοντας την αγάπη για τις γάτες και την αναγνώριση της ξεχωριστής ομορφιάς τους, ανεξαρτήτως ράτσας.