Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος στην ψηφοφορία για το All Star

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος στην ψηφοφορία για το All Star

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατακτά την κορυφή σε ψήφους για το All Star Game ενώ ο Lebron James γράφει ιστορία με 20 συμμετοχές
Giannis

Ο Έλληνας σταρ εξασφάλισε την πρωτιά στην ψηφοφορία του All Star Game για πρώτη φορά πάνω από 4.000.000 ψήφους, επικρατώντας ως αρχηγός για την ομάδα της Ανατολής στον αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολις από 16 έως 18 Φεβρουαρίου. Στο πλευρό του θα βρεθούν οι Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζέισον Τέιτουμ και Τζοέλ Εμπίντ.

Από την πλευρά της Δύσης, ο Lebron James θα είναι ο αρχηγός, ενώ φέτος έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο παίχτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε all star καθώς έφτασε τις 20. Στο πλευρό του θα έχει του σουπερ σταρς Shai Gilgeous-Alexander, Kevin Durant, Luka Doncic και Nikola Jokic.

Η σύνθεση των βασικών πεντάδων των ομάδων αποτελεί αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που βασίζεται κατά 50% στο κοινό, 25% στους δημοσιογράφους και το υπόλοιπο 25% στους ίδιους τους παίκτες. Οι επτά επιπλέον παίκτες για κάθε ομάδα επιλέγονται από τους προπονητές μέσω ψηφοφορίας.