Νύφη ακυρώνει τον γάμο της και δωρίζει τη γαμήλια δεξίωσή αξίας 15.000 δολλαρίων σε φιλανθρωπικό οργανισμό

Νύφη ακυρώνει τον γάμο της και δωρίζει τη γαμήλια δεξίωσή αξίας 15.000 δολλαρίων σε φιλανθρωπικό οργανισμό

Μια νύφη στην Καλιφόρνια ακύρωσε τον γάμο της αλλά μετέτρεψε την πικρία σε κάτι θετικό, δωρίζοντας τη δεξίωσή της σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για άτομα με ειδικές ανάγκες
Νύφη ακυρώνει τον γάμο της και δωρίζει τη γαμήλια δεξίωσή

Μια νύφη από την Καλιφόρνια που ακύρωσε το γάμο της αφού ανακάλυψε “κάτι” για τον μέλλοντα σύζυγό της, ξέμεινε με μία γαμήλια δεξίωσή αξίας 15.000 δολαρίων που δε γινόταν επιστροφή χρημάτων.

Όμως, όπως αναφέρει το Fox News, αυτή η νύφη μετέτρεψε αυτή τη χάλια, για εκείνη, κατάσταση σε κάτι θετικό, προσφέροντας τη δεξίωση σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την ονομασία Parents Helping Parents, ο οποίος προσφέρει στήριξη σε γονείς γονείς με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες.

Με γεμίζει ευγνωμοσύνη για την ανθρώπινη καλοσύνη, το γεγονός ότι μια νύφη μπορεί να κάνει κάτι τόσο γενναιόδωρο και σκεπτόμενο μέσα στη δική της λύπη
– Maria Daane – Διευθύντρια Parents Helping Parents

Οι διοργανωτές απέστειλαν προσκλήσεις για την εκδήλωση και κατάφεραν να κρατήσουν όλες τις θέσεις 48 ώρες πριν από την εκδήλωση. Η νύφη είχε ορίσει ότι το πάρτι ήταν για όλους τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, από “0 έως 100 ετών”, και η κίνηση αυτή συγκίνησε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Ντάαν πρόσθεσε ότι η γενναιοδωρία της νύφης προκάλεσε έκπληξη στον οργανισμό. Είπε στο Fox News ότι έχοντας δουλέψει όλη της την καριέρα στον μη κερδοσκοπικό τομέα, αυτό που σε ανταμοίβει περισσότερο σε αυτή τη δουλειά είναι το να βλέπεις τους ανθρώπους με καλές διαθέσεις να βγάζουν προς τα έξω τις καλύτερες και πιο αλτρουιστικές τάσεις τους.

Η δωρεά της δεξίωσης του γάμου από τη νύφη αποτελεί την κορυφαία στιγμή στη μακρά καριέρα της Ντάαν γεμάτη χαρούμενες στιγμές.