Πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σαιζόν του Squid Game από το Netflix

Πρώτες πληροφορίες για τη δεύτερη σαιζόν του Squid Game από το Netflix

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Squid Game έρχεται στο Netflix το 2024, με τον Lee Jung-jae και τον Lee Byung-hun να επιστρέφουν στους ρόλους τους
Squid Games Season 2

Το 2024 θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του διάσημου Κορεάτικου σόου “Squid Game”, με το Netflix να μοιράζεται ήδη πρώτες λήψεις από την επερχόμενη σειρά. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ακόμη άγνωστη, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι μέσα στο επόμενο έτος.

Η συνέχεια της σειράς θα φέρει και πάλι στην οθόνη αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Lee Jung-jae στον ρόλο του Seong Gi-hun και ο Lee Byung-hun ως ο μυστηριώδης μασκοφόρος αρχηγός. Ενώ για την παρουσία του Oh Yeong-su, που υποδύθηκε τον ηλικιωμένο συμμετέχοντα, εξακολουθεί να μην έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στη νέα σεζόν.

Η κυκλοφορία των πρώτων εικόνων από το Netflix αναμφίβολα αποτελεί μια στρατηγική κίνηση για να ανεβάσει την προσδοκία και την ανυπομονησία για τη νέα σεζόν, κρατώντας το ενδιαφέρον ζωντανό και προετοιμάζοντας το έδαφος για την επικείμενη πρεμιέρα.

Η επιτυχία της πρώτης σεζόν και η κατάκτηση έξι Primetime Emmy είναι ένδειξη της ποιότητας και της απήχησης της σειράς, τόσο σε κοινό όσο και σε κριτικούς. Με τις υψηλές προσδοκίες, η δεύτερη σεζόν έχει το δύσκολο έργο να διατηρήσει το επίπεδο αυτό και να εξελίξει περαιτέρω την ιστορία σε νέα μονοπάτια, προκαλώντας και πάλι την προσοχή και την περιέργεια του κοινού.