Jason Sudeikis και Hannah Waddingham επι σκηνής σε μία αναπάντεχα καλή εκτέλεση του Shallow

Jason Sudeikis και Hannah Waddingham επι σκηνής σε μία αναπάντεχα καλή εκτέλεση του Shallow

Jason Sudeikis, Hannah Waddingham

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς “Ted Rathbone”, οι fans ανυπομονούσαν να δουν ξανά τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Αυτή η επιθυμία εκπληρώθηκε με το αναπάντεχο δίδυμο επι σκηνής μεταξύ του Jason Sudeikis, του Ted Lasso, και της Hannah Wadigham, που υποδύθηκε το αφνετικό αλλά και την καλύτερη φίλη του, Rebecca Welton.

Το βίντεο, που έγινε viral, δείχνει τον Sudeikis να μοιράζεται τη σκηνή με τον σταρ του “Saturday Night Live”, Will Forte με τον οποίο έχει πρωταγωνιστήσει ο Sudeikis στο καταπληκτικό The Last Man On Earth.

Στη συνέχεια, μόλις ξεκινάει η εισαγωγή της κιθάρας του “Shallow”, που ερμήνευσαν ο Bradley Cooper και η Lady Gaga στην ταινία του 2018 “Birth of a Star”, ο Sudeikis, άρχισε να τραγουδάει το μέρος του Cooper. Μόλις ο Forte άνοιξε το στόμα του για να τραγουδήσει για τη Lady Gaga, ακούστηκε αντ’ αυτού μια γυναικεία φωνή και ήταν η Hannah Waddingham, συμπρωταγωνίστρια του “Ted Lasso” και μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω το χαμό που προκλήθηκε στη σκηνή με το αποτέλεσμα να είναι αναπάντεχα καταπληκτικό.