Rick Moranis: Τον θυμάστε από τις 80s και 90s ταινίες;

Rick Moranis: Τον θυμάστε από τις 80s και 90s ταινίες;

Η συγκλονιστική ιστορία του Rick Moranis, ο οποίος άφησε το Holywood για να φροντίσει τα παιδιά του μετά τον ξαφνικό θάνατα της γυναίκας του
rick moranis

Ο Rick Moranis έκανε την εμφάνισή του σε μερικές από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές ταινίες των 80s και 90s, όπως το “Ghostbusters”, το “Αγάπη μου συρίκνωσα τα παιδιά“, το “Spaceballs” και το “Flinstones“. Η ικανότητά του να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε μέσα από τους χαρακτήρες που υποδυόταν τον κατέστησαν πολύ γρήγορα δημοφιλή.

Η οικογενειακή του τραγωδία και η θαρραλέα απόφασή του

Πίσω από τη λαμπερή καριέρα και τα φώτα της δημοσιότητας, ο Moranis ήρθε αντιμέτωπος με μια προσωπική τραγωδία: η σύζυγός του άρρωστησε σοβαρά και απεβίωσε το 1991, αφήνοντάς τον μόνο να φροντίσει τα παιδιά τους. Αντιμέτωπος με αυτή τη δοκιμασία, ο Moranis πήρε μια απόφαση που λίγοι θα περίμεναν από έναν άνθρωπο στη θέση του, αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και να αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα των παιδιών του. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη καθώς σημαίνει πλήρη εγκατάλειψη μιας επιτυχημένης και κερδοφόρας καριέρας σε μια βιομηχανία που σπάνια προσφέρει δεύτερες ευκαιρίες.

Για τον Rick Moranis, η επιλογή ήταν απλή: η οικογένειά του ήταν πάνω απ’ όλα.

Η ιστορία του Moranis είναι ένα παράδειγμα πραγματικής αγάπης και αφοσίωσης πο δείχνει πως η ευτυχία δεν προέρχεται απαραίτητα από την επαγγελματική επιτυχία ή τη δημοσιότητα, αλλά από τις προσωπικές σχέσεις και την αγάπη που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η συνέχεια της καριέρας του

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Moranis παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ζει μια πιο ήσυχη ζωή κοντά στα παιδιά του. Παρότι είχε συνεχώς προτάσεις για νέες δουλειές, αναλάμβανε μόνο δουλειές που του επέτρεπαν να είναι κοντά στην οικογένειά του στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια της καριέρας του, μετά το 1997 οπού και ήταν η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε με το Αγάπη μου, συρρικνωθήκαμε, δάνειζε τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων κάτι που του επέτρεπε να περνάει περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τα παιδιά του και την ανατροφή τους.

Πλέον που τα παιδιά του έχουν μεγαλώσει ο Rick Moranis εξερεύνησε και άλλες καλλιτεχνικές πτυχές του γράφοντας τραγούδια country με πιο ανάλαφρο και κωμικό χαρακτήρα, μάλιστα το άλμπουμ του The Agoraphobic Cowboy του 2005 προτάθηκε για βραβείο EMMY καλύτερου κωμικού άλμπουμ.