Instagram: Η συγκινητική υποστήριξη ενός αγοριού προς τη συμμαθήτριά του

Instagram: Η συγκινητική υποστήριξη ενός αγοριού προς τη συμμαθήτριά του

Σε ένα σχολικό προαύλιο, ένα μικρό αγόρι προσφέρει την πιο θερμή υποστήριξη στη συμμαθήτριά του, δείχνοντας την αληθινή σημασία της φιλίας και της καλοσύνης
little girl

Οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται πάντα όπως θα θέλαμε και κάποιες φορές οι άνθρωποι μπορούν να σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ άσχημα για τον εαυτό σου. Είτε αφορά τον τρόπο που ντύνεσαι, γελάς ή ακόμα και το πώς έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου εκείνη την ημέρα, υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Σε τέτοιες στιγμές, είναι σπουδαίο να έχεις έναν φίλο που θα σε υπενθυμίσει ποιος πραγματικά είσαι.

Ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, τα παιδιά λόγω του τρόπου που μεγαλώνουν και μέσα από την αφέλειά τους μπορούν να γίνουν εκπληκτικά αγενή και να πληγώσουν άλλα παιδάκια. Έτσι έγινε όταν ένα μικρό κορίτσι είχε μία τέτοια ημέρα και ο συμμαθητής της, ήξερε ακριβώς πώς να την στηρίξει.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και θα μπορούσε να είναι ένας εμπνευστικός λόγος σε κάποια ταινία ο φίλος της είχε μόνο καλά λόγια να της πει.

«Μην ακούς κάποιον που σε αποκαλεί χαζή», λέει με την παιδική του φωνή και συμπληρώνει «Ακούς εσένα. Αγνόησε αυτόν τον τύπο, όποιος και αν είναι απλά σταμάτα να μιλάς με ανθρώπους που σε αποκαλούν χαζή».

Ο μικρός το λέει με τόση πεποίθηση που δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να τον πιστέψεις και αυτό ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν η φίλη του να ακούσει. Καθώς της υπενθύμιζε να ακούει τον εαυτό της, εκείνη, συντριβή από τα συναισθήματα, τον αγκάλιασε λέγοντας: «είσαι τόσο καλός φίλος».