Επιβράβευση της δημιουργικότητας του ΕΟΤ με 6 διακρίσεις στα Ermis Awards 2022-2023

Επιβράβευση της δημιουργικότητας του ΕΟΤ με 6 διακρίσεις στα Ermis Awards 2022-2023

Συνολικά έξι βραβεία απέσπασε ο ΕΟΤ στα Ermis Awards, επιβεβαιώνοντας τη δημιουργική προσέγγιση του στην προβολή του τουρισμού
ΕΟΤ Βραβεία Ermis

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) διακρίθηκε στα Ermis Awards των ετών 2022-2023, κατακτώντας έξι σημαντικά βραβεία, από τα οποία δύο είναι χρυσά, τρία αργυρά και ένα χάλκινο. Η εκδήλωση Ermis Awards, που διοργανώνεται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, αποτελεί το κύριο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Ελλάδα.

Η κεντρική καμπάνια του ΕΟΤ, με τίτλους «Greece. A life-changing experience» και «ΟΤΤΟ, Greece. You will want to stay forever», παραγωγής της Ogilvy και της Foss Productions, έλαβε τρία από τα βραβεία, ενώ η συνεργασία με την Aegean Airlines με την καμπάνια «Explore your Happy Place» επιβραβεύτηκε επίσης με τρία βραβεία.

Συγκεκριμένα, η ταινία «Greece.A Life Changing Experience» κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών” και το χάλκινο στην κατηγορία “Διαφημιστικές Ταινίες”. Η ταινία «ΟΤΤΟ, Greece. You will want to stay forever» κέρδισε το αργυρό βραβείο στην ίδια κατηγορία. Η συνεργασία με την Aegean Airlines, «Explore your Happy Place», απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Direct Marketing» και δύο αργυρά στις κατηγορίες «Promo & Activation» και «Brand Experience».

Οι καμπάνιες του ΕΟΤ, που στόχευαν στην προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, έλαβαν εξαιρετικά θετικές αντιδράσεις, αποδεικνύοντας την ικανότητα του Οργανισμού να συνδέεται αποτελεσματικά με το κοινό μέσα από δημιουργικές και πρωτότυπες προσεγγίσεις. Ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., εξέφρασε την περηφάνια του για τις νέες διακρίσεις, ευχαριστώντας τις εταιρείες που συνέβαλαν στην επιτυχία των καμπανιών.