Δωρεάν κρέμες για καρκινοπαθείς από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, σε ένδειξη τιμής στη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Δωρεάν κρέμες για καρκινοπαθείς από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, σε ένδειξη τιμής στη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου τιμά τη μνήμη της Ραφαέλας Πιτσικάλη παρέχοντας δωρεάν κρέμες σε καρκινοπαθείς
Κατσαφάδου Πιτσικάλη

Η προσφορά και η ενσυναίσθηση της Δήμητρας Κατσαφάδου προς τα άτομα που δοκιμάζονται από τη ζωή κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ιδρύτρια της εταιρείας «La vie en Rose» αποφάσισε να διαθέσει χωρίς κόστος προϊόντα φροντίδας σε άτομα που παλεύουν με τον καρκίνο, μνημονεύοντας την αγαπημένη της Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έχασε πρόσφατα τη ζωή της από την ίδια ασθένεια.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας σειράς προς τιμήν της Ραφαέλας Πιτσικάλη με την ονομασία «Blue RAF», σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες των καρκινοπαθών. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει θεραπευτικά λαδάκια για τα μαλλιά και ενυδατικές κρέμες για το δέρμα για να προσφέρεθ ανακούφιση και περιποίηση στα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπείες για τον καρκίνο.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram μοιράστηκε λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία αυτή, εκφράζοντας τη βαθιά αγάπη και τον σεβασμό της προς τη φίλη της Ραφαέλα υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσφοράς και της φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς.