Ταξίδι στην τέχνη της μαγείας με το Las Vegas Magic Festival στο Christmas Theater

Ταξίδι στην τέχνη της μαγείας με το Las Vegas Magic Festival στο Christmas Theater

Βιώστε τη μαγεία από κοντά με τους κορυφαίους μάγους του κόσμου στο Las Vegas Magic Festival. Μια μοναδική εμπειρία που ζωντανεύει στη σκηνή του Christmas Theater
magic festival

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, η μαγεία έχει καθιερωθεί ως μια δημοφιλής μορφή ψυχαγωγίας παγκοσμίως,  αρχικά με τον θρυλικό Χουντίνι και στην πορεία με άλλους κορυφαίους εκπροσώπους να καθοδηγούν την πορεία. Τα Magic Shows έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε διάφορες σκηνές, από το Broadway έως το Las Vegas, παραμένοντας αγαπημένα μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Με την εμφάνιση της τηλεόρασης, μάγοι όπως ο David Copperfield και ο David Blaine, ανανέωσαν την τέχνη της μαγείας, προσαρμόζοντάς την στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινού.

Το Las Vegas παραμένει ένα κέντρο συγκέντρωσης ταλαντούχων μαγών από όλο τον κόσμο, με το Christmas Theater να φιλοξενεί για 5η χρονιά το Las Vegas Magic Festival. Στις 29, 30 και 31 Μαρτίου 2024 στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου και στο Christmas Theater το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αυτή τη μεγαλειώδη παράσταση.

Το φετινό φεστιβάλ, Las Vegas Magic Festival 5, υπόσχεται μια ακόμη μοναδική εμπειρία με τη συμμετοχή έξι από τους πιο καταξιωμένους μάγους της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας μια μαγευτική σύνθεση μαγείας, χιούμορ και έντονων συναισθημάτων.

Οι Μάγοι που Θα Εμφανιστούν

  • TOPAS, από τη Γερμανία, ξεκίνησε την πορεία του στη μαγεία από πολύ μικρή ηλικία, κατακτώντας τον κόσμο με τις εντυπωσιακές του παραστάσεις.
  • JAANA FELICITAS, χορεύτρια και μάγος, έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις μοναδικές της παραστάσεις που συνδυάζουν χορό και μαγεία.
  • SOLANGE CARDINALI, Πορτογαλίδα illusionist, μεγαλωμένη στον κόσμο της μαγείας, συνδυάζει το τραγούδι με την ψευδαίσθηση, αφήνοντας το κοινό έκπληκτο.
  • ARKADIO, από την Ισπανία, μετά από μια εντυπωσιακή καριέρα στη μαγεία, συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τα μοναδικά του νούμερα.
  • ANDRÉ BLAKE, με πάθος για τη μαγεία από μικρή ηλικία, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και είναι γνωστός για τις θεαματικές του ψευδαισθήσεις.
  • JORGOS, Έλληνας μάγος με διεθνή αναγνώριση, έχει κερδίσει το βραβείο Merlin Award και παρουσιάζει εντυπωσιακά νούμερα που αφήνουν το κοινό άφωνο.

Το Las Vegas Magic Festival αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ της παραδοσιακής και της σύγχρονης μαγείας και θα ταξιδέψει το κοινό σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μαγεία και θαύματα.

Εισιτήρια στο more.com