Ο Christian Bale αναλαμβάνει την κατασκευή 12 σπιτιών φιλοξενίας στην Καλιφόρνια για τη στήριξη ανήλικων

Ο Christian Bale αναλαμβάνει την κατασκευή 12 σπιτιών φιλοξενίας στην Καλιφόρνια για τη στήριξη ανήλικων

Ο διάσημος ηθοποιός Christian Bale ξεκίνησε ένα φιλόδοξο έργο στην Καλιφόρνια για την κατασκευή ενός χωριού φιλοξενίας, περιλαμβάνοντας 12 κατοικίες για ανήλικους, δύο στούντιο διαμερίσματα και ένα κοινοτικό κέντρο.
christian bale foster kids

Ο Christian Bale ξενάγησε τον κόσμο σε ένα νέο χωριό στην Καλιφόρνια, όπου σχεδιάζει να χτίσει 12 σπίτια για ανάδοχα παιδιά, δύο διαμερίσματα για παιδιά που θέλουν να ζήσουν ανεξάρτητα και 7.000 τετραγωνικά μέτρα για την κοινότητα.

Ο διάσημος ηθοποιός βοήθησε στην οικοδόμηση ενός ειδικού χώρου όπου τα αδέλφια θα μπορούν να μένουν μαζί όσο βρίσκονται σε ανάδοχη οικογένεια.

Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κοστίσει 22 εκατομμύρια δολάρια και θα ολοκληρωθεί το 2025. Το χωριό θα βρίσκεται στο Palmdale, μια πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες και θα είναι το πρώτο του είδους του στην πολιτεία.

Ο Μπέιλ, ο οποίος είναι 50 ετών και συνιδρυτής του Together California, δήλωσε ότι το χωριό είναι κάτι νέο και τρομερά σημαντικό.

Φανταστείτε να πληγώνεστε χάνοντας τους γονείς σας ή να χωρίζεστε από αυτούς και στη συνέχεια να πρέπει να χάσετε και τα αδέλφια σας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι τα παιδιά.

Εμείς θα είμαστε αυτή η βοήθεια που χρειάζονται, αυτό το χωριό θα είναι το πρώτο αυτού του είδους και θέλω όλοι από την Καλιφόρνια να έρθουν και να δουν τι συμβαίνει γύρω μας. Αυτά είναι τα παιδιά μας και πρέπει να τα βοηθήσουμε.

Ο Bale είπε ότι ο πατέρας του, ο David, τον ενέπνευσε να βοηθάει τους άλλους και να κάνει καλές πράξεις. Είπε στο Hollywood Reporter ότι ο πατέρας του ήταν πάντα βαθιά φιλάνθρωπος, ακτιβιστής και ενδιαφερόταν πάντα για το καλό των άλλων. Όταν ήμουν παιδί, δεν ήξερα τι έκανε, αλλά το απολάμβανα. Αγαπούσα τον πατέρα μου γιατί πάντα βοηθούσε τους άλλους.

Ο David Bale εργάστηκε για οργανώσεις όπως το Dian Fossey Gorilla Fund και η Humane Society of the United States για την προστασία του περιβάλλοντος. Πέθανε το 2003 σε ηλικία 62 ετών, τρία χρόνια αφότου παντρεύτηκε τη συγγραφέα και ακτιβίστρια Gloria Steinem.

Ο ηθοποιός παρακινήθηκε να βοηθήσει τα παιδιά που το είχαν ανάγκη μετά τη γέννηση της κόρης του, Emmeline, το 2005. Είπε ότι σκεφτόταν πώς θα ήταν αν δεν ήμασταν εδώ. Παράλληλα, έψαχνα όλη τη νύχτα για να μάθω τι συμβαίνει στο Λος Άντζελες και πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

Ο ηθοποιός επίσης τόνισε “Έμεινα έκπληκτος αλλά και θυμωμένος όταν έμαθα ότι εδώ έχουμε περισσότερα ανάδοχα παιδιά από οπουδήποτε αλλού στη χώρα. Ένιωσα άσχημα που δεν το γνώριζα αυτό νωρίτερα, οπότε αποφάσισα να το μάθω τώρα. Η σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να το αλλάξουμε αυτό.”