Ρεκόρ προβολών τις πρώτες 24 ώρες για το τρέιλερ της ταινίας “Deadpool και Wolverine”

Ρεκόρ προβολών τις πρώτες 24 ώρες για το τρέιλερ της ταινίας “Deadpool και Wolverine”

Το 'Deadpool και Wolverine' κατακτά την κορυφή, ξεπερνώντας το Spider-Man: No Way Home με 365 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες
deadpool wolverine

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Deadpool και Wolverine“, με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, προβλήθηκε από 365 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε 24 ώρες, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές τρέιλερ όλων των εποχών.

Η Προβολή του Τρέιλερ κατά τη Διάρκεια του Super Bowl

Η προβολή του τρέιλερ “Deadpool και Wolverine” έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl με τον Ryan Reynolds να εμφανίζεται στο τρέιλερ σαν “Μεσίας της Marvel”. Την ίδια ώρα πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία με το trailer σταματημένο να αναρωτιέται αν ο κόσμος είδε το τρέιλερ και αν κάποιος έχει δει τη γυναίκα του (Blake Lively), τρολλάρωντάς τη για το ντόρο που έγινε για τις αντιδράσεις της μαζί με την Taylor Swift.

Αλλαγή Ημερομηνίας Κυκλοφορίας και Ρεκόρ Προβολών

Η ταινία, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, τελικά θα βγει στις αίθουσες αυτόν τον Ιούλιο. Οι προβολές του τρέιλερ ξεπέρασαν εκείνες του “Spider-Man: No Way Home”, το οποίο κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ προβολών σε 24 ώρες με 355,5 εκατομμύρια.

Με τον Deadpool να βρίσκεται στην κορυφή, έξι από τα δέκα πιο παρακολουθημένα τρέιλερ στις πρώτες 24 ώρες ανήκουν σε ταινίες του Marvel Cinematic Universe.