Ο Σακιλ βοήθησε νεαρό που φοράει 56 νούμερο παπούτσι και δε μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά

Ο Σακιλ βοήθησε νεαρό που φοράει 56 νούμερο παπούτσι και δε μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά

Μη μπορώντας να ανταποκριθεί οικονομικά αλλά και να βρει παπούτσια για το μέγεθός του, ο 16χρονος Jor'el Bolden δέχτηκε γεναιόδωρη βοήθεια από τον Σακίλ Ο'Νιλ
jorel shoes shaq

Ο 16χρονος Jor’el Bolden από την πόλη Independence του Μιζούρι φοράει παπούτσι νούμερο 55-56 κάτι το οποίο του προκαλεί σοβαρά προβλήματα καθώς οι περισσότερες εταιρείες δεν πωλούν τόσο μεγάλα παπούτσια.

Η κοινότητα της πόλης του συσπειρώθηκε γύρω από τον Bolden και τη μητέρα του, Tamika, συγκεντρώνοντας 12.000 δολάρια μέσω ενός GoFundMe που τράβηξε την προσοχή των εθνικών ειδήσεων και μιας πολύ διάσημης, πολύ γενναιόδωρης και πολύ μεγάλης διασημότητας.


Το Entertainment Tonight είναι ένα αμερικανικό ενημερωτικό πρόγραμμα που ασχολείται με τις διασημότητες, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη μουσική και τις τάσεις της μόδας.

Η μητέρα του νεαρού δήλωσε “Το Entertainment Tonight μου έστειλε μήνυμα και μου είπε οτι κάποιος ξεχωριστός θέλει να μου μιλήσει. Ο θρύλος του NBA και γνωστός φιλάνθρωπος Shaquille O’Neal, ο οποίος ακούει συνεχώς πολλά αστεία για τα παπούτσια βάρκες που φοράει, έμαθε για την ιστορία του και κανόνισε μια κλήση Zoom με τον Jor’el.

Στην κλήση, ο Shaq του είπε να περιμένει κάποια καλούδια με το ταχυδρομείο και μέσα σε τρεις ημέρες, ήρθαν στο σπίτι του αρκετά δέματα γεμάτα με ρούχα σε “μέγεθος” Shaq, που θα κάναν και στον Jor’el και 20 ζευγάρια παπούτσια μεγέθους 55-56.

Το αγόρι ύψους 1,80 μ. και βάρους 170 κιλών θέλει να γίνει αθλητής, συγκεκριμένα πυγμάχος βαρέων βαρών, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να προπονηθεί σωστά, επειδή όλα τα παπούτσια που βρήκε η οικογένεια στο eBay του έκαναν τελικά κακό στα πόδια.