Μητέρα στη Θεσσαλονίκη δώρισε ένα νεφρό στον γιο της

Μητέρα στη Θεσσαλονίκη δώρισε ένα νεφρό στον γιο της

Μία μητέρα στη Θεσσαλονίκη δωρίζει το νεφρό της στον γιο της, μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ενισχύοντας την ελπίδα και την αγάπη
woman nefro

Μια μητέρα προσέφερε το απόλυτο δώρο στον γιο της στη Θεσσαλονίκη, παραχωρώντας του ένα από τα νεφρά της, μερικές ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Προσέφερα στον γιο μου τον ένα μου νεφρό ως δώρο για να του εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή με ποιότητα

Η κυρία Σταυρούλα Νόκα, μετά την επιτυχή μεταμόσχευση, προετοιμάζεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο, αισθανόμενη απόλυτη ικανοποίηση για την απόφασή της να δωρίσει ένα νεφρό στον γιο της.

Η ίδια τόνισε ότι δεν φοβήθηκε λεπτό, καθώς η πράξη της ήταν εκ βαθέων καρδιάς. Ο 35χρονος γιος της και παραλήπτης του νεφρού παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, έχοντας ήδη υποβληθεί σε προηγούμενη μεταμόσχευση νεφρού πριν αρκετά χρόνια. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, ο γιος δήλωσε: «Ευχαριστώ μαμά για το δώρο που μου πρόσφερες. Μου έδωσες και πάλι ζωή. Ανυπομονώ να σηκωθώ και να επιστρέψω σπίτι για να σας αγκαλιάσω».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου συνήθως πραγματοποιούνται δύο μεταμοσχεύσεις νεφρού τον μήνα, τους επόμενους τρεις μήνες αναμένεται να γίνουν συνολικά έξι, δίνοντας ελπίδα σε δεκάδες ασθενείς για μια νέα ζωή.