Ο Μίμης Δομάζος δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά εντελώς δωρεάν με μοναδικό αντίτιμο τροφές για αδέσποτα

Ο Μίμης Δομάζος δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά εντελώς δωρεάν με μοναδικό αντίτιμο τροφές για αδέσποτα

Ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου παραδίδει δωρεάν προπονήσεις στην Ακαδημία του εντελώς δωρεάν με μοναδικό αντίτιμο τροφές για τα αδέσποτα.
domazos

Στις 6 Μαρτίου, ο στρατηγός του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, όπου μοιράστηκε στιγμές από την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να συνδυάσει αρμονικά την αθλητική του ζωή με την προσωπική. Συνοδευόμενος από την κόρη του, Πόπη Δομάζου, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το ξεκίνημα της καριέρας του στην ομάδα Άμυνας Αμπελοκήπων και φυσικά την πορεία του στον Παναθηναϊκό.

Πέραν όμως από τις προσωπικές του εμπειρίες, ο Δομάζος και η κόρη του έχουν φτιάξει μια Ποδοσφαιρική Ακαδημία, η οποία λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την προπόνηση παιδιών ηλικίας 5 έως 14 ετών χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο ζητώντας τροφές για τα αδέσποτα ζώα. Η Πόπη Δομάζου επισήμανε την πρωτοποριακή φύση αυτής της πρωτοβουλίας, η οποία αποσκοπεί στην προαγωγή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.