Ένοικος πολυκατοικίας στη Λάρισα έριξε τον γενικό και εγκλώβισε κλέφτες σε ασανσερ

Ένοικος πολυκατοικίας στη Λάρισα έριξε τον γενικό και εγκλώβισε κλέφτες σε ασανσερ

Κάτοικος στη Λάρισα έριξε το γενικό και εγκλώβισε διαρρήκτες σε ανελκυστήρα, αποτρέποντας τη ληστεία
asanser larisa

Ένας κάτοικος στη Λάρισα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία όταν αντιλήφθηκε ότι ληστές είχαν εισβάλει σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, το οποίο ήταν άδειο εκείνη τη στιγμή. Ο εν λόγω ένοικος, έχοντας προσέξει ύποπτες δραστηριότητες τις προηγούμενες ημέρες, άκουσε θορύβους κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για παράνομη είσοδο.

Με εξαιρετική προσοχή ενήργησε γρήγορα και κατέβηκε στο υπόγειο οοπού διέκοψε την ηλεκτροδότηση του ανελκυστήρα, εγκλωβίζοντας τους τρεις δράστες μέσα σε αυτόν. Στη συνέχεια, παρακολούθησε την κατάσταση από άλλον όροφο, ενώ οι συνεργοί των δραστών, που βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, τράπηκαν σε φυγή ακούγοντας τις φωνές.

Οι τρεις δράστες παρέμεναν εγκλωβισμένοι μέχρι την άφιξη της αστυνομίας, η οποία ενημερώθηκε από τον ένοικο και συνέλαβε τους ληστές μόλις αυτοί βγήκαν από το ανελκυστήρα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία κλοπής και αντικείμενα για την κάλυψη των προσώπων τους, ενώ προσπάθησαν να αντισταθούν στη σύλληψή τους.