Οι 7 αποχαιρετιστήριες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ

Οι 7 αποχαιρετιστήριες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ

Στα πλαίσια των αποχαιρετιστήριων εκδηλώσεων για τον εμβληματικό κινηματογράφι ΙΝΤΕΑΛ, οι νύχτες πρεμιέρας θα διοργανώσουν 7 συμβολικές προβολές.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για τη διάσωση του ιστορικού κινηματογράφου στο κέντρο της Αθήνας, δυστυχώς το ΙΝΤΕΑΛ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για να μετατραπεί σε ένα ακόμα άχρωμο ξενοδοχείο. Στα πλαίσια των αποχαιρετιστήριων εκδηλώσεων οι νύχτες πρεμιέρας θα διοργανώσουν 7 συμβολικές προβολές.

Σάββατο 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 23:00 SEVEN (1995)

Από τα πιο επιδραστικά φιλμ των 90s, ένα σκοτεινό θρίλερ που αφηγείται την ιστορία δύο αστυνομικών που ερευνούν μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες. Ο δολοφόνος χρησιμοποιεί τις επτά θανάσιμες αμαρτίες ως έμπνευση για τις φόνους του. Η ταινία διερευνά θέματα της ανθρώπινης φύσης, της δικαιοσύνης και της ηθικής, σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κλίμα αγωνίας και συναισθηματικής έντασης.

Σάββατο 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 23:00 GOODFELLAS (1990)

Εμβληματική ταινία για την πορεία της καριέρας ενός μαφιόζου στον υπόκοσμο, από τη νεότητά του μέχρι την πτώση του. Η ταινία αναδεικνύει τη βία, την πίστη και την προδοσία που συνοδεύουν τη ζωή στη μαφία, προσφέροντας μια βαθιά και συχνά σκληρή ματιά στην πραγματικότητα του εγκληματικού κόσμου.

Σάββατο 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 23:00 EYES WIDE SHUT (1999)

Πανίσχυρες επιθυμίες και μυστήρια απειλούν την ισορροπία ενός ζευγαριού. Ένας ταξιδιωτικός χορός στα σκοτεινά μονοπάτια του πάθους και του απαγορευμένου, όπου η αλήθεια αποκαλύπτεται με έντονα και δραματικά χρώματα.

Σάββατο 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 22:00 Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ (1991)

Μια νεαρή αστυνομικός αντιμετωπίζει το σκοτάδι του ανθρώπινου μυαλού. Ένα ανατριχιαστικό παιχνίδι μυαλού με έναν ευφυή δολοφόνο, όπου κάθε ανάσα μετράει σε μια σκηνή γεμάτη αγωνία και απρόβλεπτες στροφές.

Σάββατο 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 00:30 ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ (1988)

Ένας ατρόμητος αντισυμβατικός αστυνομικός αντιστέκεται μόνος στη βία και το χάος. Μια δραματική μάχη επιβίωσης σε έναν ουρανοξύστη γεμάτο 90s “κακούς”, όπου η δικαιοσύνη απαιτεί θάρρος και αποφασιστικότητα.

Παρασκευή 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 22:00 PULP FICTION (1994)

Δαιδαλώδεις ιστορίες αλληλοσυνδέονται σε έναν κόσμο παρανομίας και μυστηρίου. Με ρυθμό που κόβει την ανάσα, αυτή η κινηματογραφική οδύσσεια αποκαλύπτει τον υπόκοσμο μέσα από σκηνές γεμάτες ένταση, χιούμορ και αναπάντεχες στροφές.

Παρασκευή 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 00:30 THE PREDATOR (1987)

Ένας αδυσώπητος εξωγήινος κυνηγός παγιδεύει μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτών στη ζούγκλα. Ένας αγώνας επιβίωσης ξεκινά, γεμάτος αδιάκοπη δράση και ανατροπές, όπου η ανθρώπινη δύναμη δοκιμάζεται απέναντι στην ανώτερη τεχνολογία και την ανελέητη ικανότητα του θηρευτή.

Εισιτήρια στο more.com